ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ...
Η διαφημιστική εταιρία Intercom ιδρύθηκε το 1970 από τον Γιώργο Κωνσταντινίδη ο οποίος ήταν από τους πρωτεργάτες που ετοίμασαν την πρώτη τηλεόραση στην Ελλάδα μέσα στη Δ.Ε.Θ. το 1968. Στη συνέχεια η Intercom ανέλαβε κατά καιρούς τμήματα της οργάνωσης και της προβολής της Δ.Ε.Θ., καθώς και την οργάνωση και διαφημιστική προβολή των κλαδικών της Δ.Ε.Θ., DETROP και AGROTICA, την οργάνωση και προβολή υπηρεσιών εκπαιδευτικών οργανισμών (πχ. Δημητρέλη), παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων που αφορούν στη μόδα και στη βιομηχανική παραγωγή, την εκπόνηση μελετών Δημοσίων Σχέσεων την οργάνωση πολιτικής Marketing για σειρά προϊόντων κ.α. Η επίτευξη των στόχων που τέθηκαν και η επιτυχής προβολή και υποστήριξη όλων των πελατών μας, ανέδειξαν την Intercom σε μία από τις πιο ισχυρές διαφημιστικές εταιρείες στο χώρο της Β. Ελλάδας, με αποτέλεσμα γνωστά και ηχηρά ονόματα στο χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών, να την εμπιστεύονται και να τηρούν πιστά τις συμβουλές της σε κάθε τους βήμα και νέα προσπάθεια.

Ο ΧΩΡΟΣ
Ο απαιτητικός χώρος της εμπορικής επικοινωνίας. Ο μοναδικός χώρος της δημιουργικής διαφήμισης, ο χώρος του ονείρου και του θεάματος της τέχνης και της τεχνικής που δανείζεται στοιχεία από τη ζωή και από όλες τις επιστήμες είναι ο χώρος που υπερασπίζεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον την αγορά, που κάνει γνωστή την εταιρεία, αγαπητό το όνομα, απαραίτητο το προϊόν.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Σ’ αυτό το χώρο η Intercom κινείται χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφημιστικών προτάσεων, παράγοντας πολύ καλές ιδέες με μοναδικό όραμα την ικανοποίηση των πελατών της, την ανάδειξη τους και την αύξηση της αποτελεσματικότητα τους. Κάθε φορά που αναλαμβάνουμε μια καινούρια δουλειά έχουμε ένα βασικό άξονα πάνω στον οποίο κινούμαστε. Στόχος μας είναι η δημιουργική ιδέα, που οδηγεί σε αυξημένες πωλήσεις δίνοντας διαχρονική αξία στο προϊόν, δημιουργώντας κύρος στον πελάτη. Ξεκινούμε πάντα τη συνεργασία μας με τους πελάτες κατανοώντας τις ανάγκες, τις επιθυμίες τους, τους στόχους και τα οράματά τους. Μελετούμε σε βάθος το πρόβλημα, τις συνθήκες και τις τάσεις της αγοράς, αξιολογούμε τα στοιχεία, προσαρμόζουμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας στις συγκεκριμένες ανάγκες τις κάθε εταιρείας έτσι ώστε η λύση και η στρατηγική να είναι αποτελεσματική. Σεβόμενοι τους πελάτες μας και τον εαυτό μας φροντίζουμε για την άριστη αξιοποίηση των κονδυλίων που μας εμπιστεύονται.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ 
Πιστεύουμε ότι η μοναδική λύση που οδηγεί στην ικανοποίηση είναι η ιδέα που διαφοροποιεί. Είναι δύσκολο να την περιγράψουμε και πολύ περισσότερο να εξηγήσουμε τον τρόπο παραγωγής της, πρέπει όμως να εκμεταλλεύεται όλες τις ευκαιρίες, να λύνει προβλήματα και να παράγει αποτελέσματα. Γιατί το πολυτιμότερο στοιχείο που βάζετε σε κάθε διαφημιστική εκστρατεία δεν είναι το budget σας, αλλά η φήμη σας.

 


ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


active³ 4.8 · © 2000 - 2011 Designed & Developed by Intercom · Όροι χρήσης