ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Στην αγορά... κι΄ότι προκύψει !
ΚΑΝΑΛΙ TV 100
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ 18/1/2010 ΕΩΣ ΚΑΙ 11/6/2010
ΕΚΠΟΜΠΕΣ 82
ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ INTERCOM
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ Διογένης Μαριόλας, Βίκυ Μιχαηλίδου, Βιβή Αναστασιάδου  
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ (Δευτέρα έως και Παρασκευή) 10:00-12:00


Πρόκειται για δίωρο πρωινό ευχάριστο μαγκαζίνο, με άξονα την αγορά της Θεσσαλονίκης.
Η εκπομπή προβλήθηκε ζωντανά απ’ ευθείας από το στούντιο.
Παράλληλα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβάλλονταν μονταρισμένα video από εμπορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης (μέσω εξωτερικού συνεργείου γυρισμάτων) όπου με ευχάριστο τρόπο,συνεργάτες της εκπομπής αναφέρονται στο ιστορικό του δρόμου, παίρνουν συνεντεύξεις από διαβάτες και έρχονται σε επαφή με καταστηματάρχες οι οποίοι κάνουν εμπορικές προσφορές στους τηλεθεατές μέσω της εκπομπής.
Λειτουργικά στοιχεία του σκηνικού, αποτελούν τρεις (3)  ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο (2) Fax και οι αναγκαίες συσκευές τηλεφώνου, ώστε να διευκολύνεται η επικοινωνία με τηλεθεατές και πελάτες.
Το σύνολο των παρουσιαστών στο studio αποτελείται εκτός από τους τέσσερις αναφερόμενους και από επί πλέον ομάδα νέων ατόμων που ασχολούνται με τις προσφορές και τις συμμετοχές των εταιριών που θέλουν να συμμετάσχουν στην εκπομπή.
 
Περιεχόμενο της εκπομπής
α) Η εκπομπή σε πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει τραγούδι , ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις , life style,νέα,χιούμορ, συνταγές μαγειρικής και ό,τι άλλο είθισται στην κατηγορία των τηλεοπτικών εκπομπών που αποκαλούνται «πρωϊνάδικα» .
β) Το κυρίαρχο όμως στοιχείο της εκπομπής , είναι η άμεση συμμετοχή της αγοράς της πόλης σ’ αυτήν . Παράγοντες της αγοράς συμβάλλονται έναντι χαμηλού οικονομικού ανταλλάγματος με την TV-100 και αποκτούν το δικαίωμα να δίνουν στους τηλεθεατές μας εμπορικές προσφορές , σε συγκεκριμένα είδη , για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με προσφορά ειδικών εκπτώσεων  για την εκπομπή.
Οι συμβεβλημένοι θα παρεμβαίνουν και θα ανακοινώνουν τις προσφορές τους με email , fax ή τηλεφωνική επικοινωνία . Το σύνολο των προσφορών της ημέρας θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής με scroll στο κάτω μέρος της οθόνης και θα ανακοινώνονται από τους παρουσιαστές ως μέρος της ροής του προγράμματος.
γ) Παράλληλα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβάλλεται ζωντανό ρεπορτάζ μιας εμπορικής οδού της πόλης , διαφορετικής κατά τις ημέρες που θα προγραμματισθεί η στήλη . Τα καταστήματα θα μπορούν να θέτουν στη διάθεση της εκπομπής διάφορα δώρα που θα δίνονται στους τηλεθεατές με κλήρωση.

Σκοπός της εκπομπής
Σκοπός της εκπομπής είναι να αποτελέσει ένα ψυχαγωγικό και ανάλαφρο πρωινό δίωρο, με καλεσμένους διάφορους συντελεστές της πόλης αλλά και όποιων άλλων επιλέγει η αρχισυνταξία. Παράλληλος στόχος της εκπομπής είναι να ενισχυθεί η λιανική αγορά της Θεσσαλονίκης στην προβολή των προϊόντων της.
Κατ’ αυτό τον τρόπο, με ευχάριστη, διασκεδαστική και ψυχαγωγική διαδικασία, η εκπομπή γίνεται παράγοντας τόνωσης της αγοραστικής κίνησης και κατ’ επέκταση καθίσταται αρωγός της οικονομικής ζωής της πόλης.
active³ 4.8 · © 2000 - 2011 Designed & Developed by Intercom · Όροι χρήσης