ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
ΧΩΡΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΙΒΗΡΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006
ΠΑΡΑΓΩΓΗ INTERCOM ADV
ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 2006

Με ένα εντυπωσιακό φινάλε έπεσε η αυλαία του φετινού Φεστιβάλ Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Ένα Φεστιβάλ που άρχισε δυνατά και μεγαλόπρεπα στα μέσα του Ιουλίου με την εκπληκτική συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, συνεχίστηκε με τις αξέχαστες βραδιές παρέα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Νίκο Παπάζογλου ή με αξέχαστες θεατρικές παραστάσεις όπως η «Μαρία Πενταγιώτισσα» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τελείωσε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, την Δευτέρα 14/8 με τη μοναδική συναυλία του Πάνου Κιάμου που έδωσε το λαϊκό στίγμα του φεστιβάλ, ενθουσιάζοντας τον κόσμο που δεν άφηνε τον δημοφιλή καλλιτέχνη να φύγει!

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα δόθηκε η συναυλία του Πάνου Κιάμου την τελευταία βραδιά. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης τίμησε τον δήμαρχο Κασσάνδρας κ. Ιωάννη Αντωνή και τον πρόεδρο της ΔΕΤΠΑΚ κ. Αντώνη Δεληγιάννη ενώ με τη σειρά τους αυτοί εκφράσανε δημοσίως τις ευχαριστίες τους προς τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Βαγγέλη Τυμπώ, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιώργο Κωνσταντινίδη και το μέγα χορηγό του Φεστιβάλ «Κοσμοράδιο».

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ απηύθυναν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που για άλλη μια φορά στήριξε τις εκδηλώσεις, προσδίδοντας με την παρουσία του και τη θερμή προσέλευσή του, αίγλη και κύρος στον θεσμό αυτόν που επί 14 συνεχή χρόνια κρατάει ψηλά τα σκήπτρα του πολιτισμού.
active³ 4.8 · © 2000 - 2011 Designed & Developed by Intercom · Όροι χρήσης