ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΝΕ
ΧΩΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2002
ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ "ΣΕΙΡΙΟΣ" ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη  επιτυχία  η συναυλία του γνωστού συγκροτήματος των ΟΝΕ στην  Πλατεία Αρχαίας Αγοράς στο άγαλμα του Βενιζέλου, με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης και των κέντρων πρόληψης και ενημέρωσης για τις εξαρτησιογόνες ουσίες “ΣΕΙΡΙΟΣ”, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Πλήθος νεαρών κυρίως θαυμαστών του νεανικού συγκροτήματος που πριν από λίγο καιρό κατέκτησε την 6η  θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο στο  διαγωνισμό της Eurovision συγκεντρώθηκε από νωρίς στο χώρο  της συναυλίας, αποθεώνοντας τους ΟΝΕ οι οποίοι ερμήνευσαν παλιές και νέες  επιτυχίες μέσα σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:00μμ και ολοκληρώθηκε περίπου 2 ώρες αργότερα. Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας το κέφι των παρευρισκομένων ήταν αμείωτο , ενώ  η παρουσία κυρίως νεαρών σε ηλικία ατόμων απέδειξε ότι οι νέοι της Θεσσαλονίκης δεν αποστασιοποιούνται απέναντι στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, αλλά αντιθέτως συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο  στην αντιμετώπισή τους.

Παρών στη συναυλία ήταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας απηύθυνε μήνυμα χαιρετισμού στους παρευρισκομένους και τόνισε ότι η νεολαία της πόλης πρωτοστατεί στην προσπάθεια καταπολέμηση της μάστιγας των Ναρκωτικών.

 


01 LIVE ONE

02 LIVE ONEactive³ 4.8 · © 2000 - 2011 Designed & Developed by Intercom · Όροι χρήσης